grillkväll



Hey bloggen!
Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Jag klev upp vid elva och har sedan dess bara suttit och tittat på gossip girl. Är sjukt seg efter gårdagen och har -som vanligt- upptäckt flera mystiska blåmärken på kroppen som jag inte har en aning om var de kommer ifrån. Har ett jumbostort på låret som verkligen ömmar. Inte speciellt kul. Men iaf, igår var det riktigt roligt, vi började hos Amanda och åkte sedan in till stan där det var helt packat med folk. Träffade mycket människor jag inte sett på länge så det var roligt. runt kl tre ramlade jag in genom dörren, hungrig men glad.

Ikväll laddar vi om inför grillmys at Örn's mansion, ska bli kul! Nu tänkte jag ta tag i mig själv och göra något åt min s.k frisyr, a.k.a "bollen" så att jag kan gå utanför huset sen, haha!

Brudarna är bäst, tack för en supermysig förfest! <3

mjölkchoklad




heey. Nu sitter jag och busar lite med Amanda, vi leker med hennes webcam haha. Nu ska vi ut och leka i det fina vädret!
Gårdagen var förresten hur kul som helst!

puss


20 juli

Heyy!
Sitter här och väntar med spänning på att pappa ska komma hem, förhoppningsvis har han med sig min iphone nämligen :) Är så trött på min gamla telefon att jag vet inte vad:p
Iallafall. i lördags hade jag och Karin lite champagnebjudning med snittar och sånt hemma hos mig. Vi var runt 20 stycken och det blev jättelyckat. Vi hade skitkul och det bjöds på både tal och sång och shots. Efter det drog vi vidare till hotellet vilket var sådär halvkul för det var bara pubkväll, men ja, gott sällskap var det iallafall! Klockan 07.55 på söndagen trillade jag in genom dörren, ganska sliten!
Men det var det värt! tack alla som gjorde kvällen perfekt!



Bilden är ifrån skolavslutningen i juni

födelsedag på fler än ett språk



en glad och nöjd liten artonåring som äntligen börjar bli stor.. hehe
Iaf har dagen varit helt underbar på alla sätt och vis, har fått massa fina presenter och god mat osv! Har även fått en bukett rosor som jag inte har en blekaste aning om vem de kommer ifrån. Till en början tyckte jag det var jättekul och spännande men nu när jag har frågat halva stan och ingen erkänner börjar jag dampa lite smått. Jag är jordens mest nyfikna person och jag vill att personen som skickat blommorna ska träda fram ur mörkret och erkänna nu:p Jag har tillochmed ringt interflora för att lirka ur dem vem det var, men de ville inte säga:P Haha det enda som stod var "grattis snygging", åh jag vill veta vem det är!! it's killing me :p hahah!

Ja ja, bästa födelsedagen var det iaf, har fått massor av gratulationer och fina presenter. jag är helnöjd!

puss

hög på edward cullen och födelsedagsnostalgi

god kväll bloggen!

Blir en snabbuppdate innan jag stämplar ut för dagen och bäddar ner mig i sängen..
Ville mest bara säga -och ja, jag är fortfarande, precis som när man var liten, lika uppspelt över det- att nu är det bara en timme kvar tills den bästa dagen på hela långa året! Just det, min födelsedag!!!
Och som jag sa till Eva idag, karins mamma, att arton år, det är ju en milstolpe i livet, visst är det så?:) tycker iaf jag! så den ska minsann firas med pompa och ståt, heja mig!!

såå nu ska jag försöka somna, vet att det kommer bli svårt men jag ska iaf försöka. Men först blir det en snabbvisit in i Edward och Bellas värld, haha gud vilken liten fjortis jag är, men oj vad man blir trollbunden av de böckerna! haha,
sov gott och dröm sött allihopa, om en knapp timme får jag komma in lagligt på krogen, guuuud så cool jag är.. ha ha ha


eufori..

fötterna har tappat känsel. Öronen skulle göra mer nytta avhuggna. Stämbanden är totalt odugliga och extremt smärtsamma... Ja, behöver väl egentligen inte säga mer än så, tror ni fattar hur sjukt, otroligt, underbart, fantastiskt, obeskrivligt, ofattbart det var.. Lovar att nästa gång hon har vägarna förbi Sverige så ska jag fan sitta på första parkett. Det kommer vara värt varenda öre, det är jag bombsäker på!

ja, så nu vet ni. Känner mig som en besatt trettonåring men ni fattar inte hur sjukt det är att se sin idol som man har beundrat sen man var åtta år gammal. Det är inte något man bara glömmer så fort man lämnar stadion. Det känns som om man är i en dröm, har nog inte ens fattat det än..Och so what om hon sågades i media, för mig var hon, är hon för alltid the queen. 

Bästa kvällen i mitt liv, tack Britney!

Britney Spears

Hey!
Sitter nu i stockholm på FRIDA förlag hos min syster, vi ska snart äta lunch och sedan ska jag tillbaks in till stan och träffa de andra:) sedan blir det lite shopping och sen... BRITNEY! :D Alltså jag kommer typ dö. skrika sönder stämbanden och hoppa ner fotsulorna, med andra ord: jag kommer vara i extas! Det här ska bli den bästa kvällen i mitt liv! Har väntat sedan jag var åtta på det här så nu jäklar ska det inte sparas på något :)

 hoppas ni har det bra!
puss

godis..

Hej!

Sov hos min kompis igår så jag följde med henne till jobbet idag igen. Haha låter som om jag verkligen inte har något liv eftersom jag hänger frivilligt på ett jobb jag inte får betalt för, men det ligger faktiskt en jättesmart tanke i det hela! Jo,det är så att vi har kommit på att det spelar ju inte så stor roll var man håller hus när man är.. och vi kan ju lika gärna hänga där än att sitta hemma och babbla, visst? Och eftersom det ändå inte är jättemycket kunder så hinner vi prata så det räcker och blir över :) Sen tycker jag att det är rätt roligt att hjälpa kunder och sånt med måste jag erkänna ;) Idag gav Karin mig en liten genomgång på hur kassan fungerar också, inte direkt så att jag ska ta hand om det men om det är så att hon måste springa på ett ärende så är det rätt bra om jag kan den :)
Sedan kom min kompis Jimmie förbi en sväng, vi handlade mat och sånt, blev thaimat för tredje gången denna veckan, hmm... jag som hade bestämt mig för att låta sånt vara ett tag, men men.. hehe

Iallafall, igår upphävdes mitt godisförbud som jag så stolt uppnått (trots att vissa -läs maria- hade en del spekulationer över reglerna, men det var faktiskt inte jag som bestämde  dem så det är inget att skylla på mig) så jag var ju tvungen att åka och köpa lite godis bara för det, men för att senare upptäcka att 1. Min mage klarar numera av ca 8 bitar innan den ballar ur totalt och 2. Jag tappade suget jättefort så efter de där åtta bitarna innan magen gick sönder så var jag ändå inte sugen mera.
Och jag fattar ingenting för när jag inte fick äta, då blev jag sugen hela tiden, och tänkte gud vad gott det ska bli med en chokladboll när godisförbudet är över.. men nu när jag väl får äta det så vill jag inte ha det! Knäppt va? Fast det är ju iofs bra, då kanske jag lyckas hålla mig kvar på vikten jag uppnått ;)

Nu ska jag rusa, ska vara barnvakt åt mina favoriter Otto och Signe snart, och måste få i mig lite mat innan dess!
puss!

resultat..


hehe såhär blev slutliga resultatet, man kanske inte ser så jättemycket på den här bilden, men lite iaf:)
Tycker jag lyckades oerhört bra med att försöka vara lite seriös på bilden, tycker inte ni? haha!
Nu ska jag gå och hälsa på min kompis som jobbar och har tråkigt och muntra upp na med lite fika!
nedräkningen fortsätter,,, sex dagar! JIPPIJEYYY!!!

nitar och läder



Hey bloggen!
Idag har jag varit kreativ och pimpat min skinnjacka med lite nitar, bra va?
Och det bästa av allt är att det är skitenkelt! Tog mig inte mer än 10 min att fixa det :)
Det blev faktiskt riktigt bra, funderar på att sätta på lite fler senare, får se!

och resultatet ska ni också få se sen! puss

Kylskåpsdilemmat

Hej!

Även idag har jag slitit hårt på jobbet, så är helt slut i kroppen, men när jag kom hem så fick jag ett glas champagne och en oerhört god middag så nu har jag börjat varva ner ;) Känns också oerhört skönt att få sova ut imorgon vilket jag verkligen ska ta vara på! Idag blev lunchen kinamat, dvs friterade räkor, vårrullar, äggnudlar och grönsaker, inte speciellt nyttigt men oj så gott! Pappa och jag var också på någon internationell marknad de hade i Jönköping idag, med massor av delikatesser från olika ställen i världen, mums så mycket gott det fanns där! Nu ska jag fortsätta med min nervarvning, jag ska nämligen ligga i sängen, dricka te, äta vindruvor och kolla på bert!


förresten, idag är det exakt en vecka kvar tills jag får köpa lättöl, ta körkort och gå in lagligt på krogen, heja mig!


Rengjorde kylskåpet på pappas klinik där jag jobbar. Tog då ut alla löstagbara delar och diskade. När jag sedan skulle sätta in dem igen fick jag lite problem...

Den ville helt enkelt inte ge vika!! Och tro mig, jag provade många olika lösningar..

Efter ca en kvarts olika problemlösningar utan framgång kom jag på att glasskivan förresten inte skulle sitta där uppe..
den skulle ju sitta precis över grönsakslådan, förstås!

..och då var det inga problem alls med att få in gallret där uppe!

någon med trötta armar blev stolt..

men då ville den där jäkla dörren heller inte samarbeta! Den nedre hyllan gick inte att få rak:(

jag fick utsätta mina stackars svaga fingrar för ännu en hård prövning..

Men se där, slutligen, så klarade jag det! JIIPPIIII!

jag och min nya kompis tillika medhjälpare mr.rengöringsmedel var oerhört löjligt stolta och glada!

Hoppas ni har haft en bra dag trots det tråkiga vädret!
puss <3

23.22

Hey!
Har varit lite dålig på att uppdatera men jag har verkligen haft fullt upp! Ska försöka få ihop en snabbgenomgång av vad som hänt sen sista inlägget jag skrev.

hm, just det, Det bar av mot Uddevalla fredag förmiddag, jag blev upphämtad av tre kompisar klockan tolv och så började vår tripp. Väl framme (efter många om och men) så var det bara att hoppa in i husvagnen med grejerna eftersom de jag skulle bo med redan var framme. Var en mycket spännande upplevelse att bo i husvagn måste jag säga, haha! Inte precis favoriten om man säger så men det var inte lika farligt som jag trott iallafall! Dagarna bestod av cross, sol, bad och massor av skratt och kvällarna av fest, dans på borden, grillat och återigen massor av skratt! Hade som ni nog förstår en väldigt rolig helg med underbara vänner:)

Denna vecka jobbar jag på min pappas klinik från halv åtta till halv tre, slitande jobb så jag är mer än stolt över mig själv!
Mats åkerblom från smk eksjö var tyvärr med om en allvarlig olycka i helgen (bilden är från SM i maj)


Jag och min bästa kompis Alexandra som jag åkte med

Hur har er helg varit? <3

Bildupdate







Lite bilder från halmstad!

32 grader..

Hey bloggen!
Idag har jag jobbat från halv åtta till två hos min pappa. Var jättejobbigt på grund av värmen och kände att helst av allt hade jag velat ligga på en strand och pressa hela dagen, men men. Pengarna är välkomna om man säger så, det har varit lite torka i min budget den senaste tiden haha..
Iaf, imorgon bär det av till Uddevalla, något jag inte alls hade räknat med (bestämdes igår faktiskt) såå det blir lite cross-vm och så, med andra ord, en massa snyggingar plus fest och en massa skoj! Alex jag och Fia ska ha så sjukt kul så jag vet inte vad! Eftersom min lilla kamera är sönder och jag inte orkar ta med systemkameran så får vi se om det blir några bilder.. Ska fråga pappa om jag får låna hans :)

Neej, nu är det minsann inte långt kvar tills jag fyller 18! Bara hm., 14 dagar, alltså två ynka veckor! Heja mig!!

Jag och Hans (min onkel) tar en glass i hamnen i Grenaa

Nu blir det grillspett med halloumi och nypotatis!
puss!

RSS 2.0