15.00

Hey alla frihetskämpar!

Idag är vädret lika oklanderligt som igår så jag ska bege mig ut till Alexandras stuga och sola, bada och bara mysa. Lite tacos och sånt blir det också. Kommer hem imorgon så blir en ny update då, kanske lite bilder också:)

Förresten, så inleds politikerveckan i Almedalen nu och jag hade mer än gärna varit där med mina andra vänner, men men , tyvärr kan man inte alltid göra allt man vill. Iaf, får hålla mig uppdaterad då de bloggar konstant därifrån.. Hoppas ni som åkt har det riktigt bra och kämpar för friheten, kämpa lite för mig också då ;) heja muf!

puss

update..

Ja jag har fastnat i ett sånt läge där jag är alldeles för trött för att orka gå och lägga mig, Inte bra..
sen bävar jag också inför natten eftersom jag har en del onda aningar om att den kommer bli stekhet! Jag var faktiskt nere i källaren innan på jakt efter en fläkt men hittade ingen..

Iaf, det jag ville få fram med inlägget var att jag tänkte tipsa om världens bästa make up-borttagning för ögonen! Kom att tänka på det när det började vankas sminkremove för mig nyss.. Min favorit heter iaf Lait magique och kommer från Dior. Använder den varje kväll och den är helt underbar, fungerar dessutom bra för lite känsligare ögon med!

29/06

Hej bloggen!

Har varit seg på att uppdatera, men har helt enkelt haft väldigt mycket att göra! Hm, vart ska jag börja?
Jo, under midsommarhelgen  begav vi oss ju till Halmstad (jag och några vänner) där vi hade fått låna en jättefin lägenhet mitt i centrum! Vi kom dit torsdag kväll och satte då igång med att packa upp och sedan bara ta det lugnt framför tv:n. Resten av helgen bestod utav en hel del god mat, gott sällskap och festande. Vi hann med lite barrundor också förstås. Vädret var mestadels på vår sida så vi njöt hela tiden!

Nu i helgen har jag varit i Danmark hos min moster, vilket också har varit helt ljuvligt! Har badat i havet, frossat i jordgubbar och målat en massa! Älskar att vara hos henne för det är ett av få ställen där jag verkligen kan koppla av. Dessutom har hon en trädgård som är som tagen ur en dröm, med jordgubbar, smultron, körsbär, vinrankor, lavendel och en hel massa andra godheter. Så, för att göra en lång historia kort - Min helg har varit underbar, hur har ni haft det?
puss <3

    
Jag posade lite i hängmattan, mycket vackert måste jag tillägga, speciellt min hoptryckta näsa ;)


fina, underbara Halmstadgänget på vår underbara takterrass!

harry potter och hundvalpar

Hey folks,
nu är jag avsminkad, nerbäddad och hemkommen från the lingmerths' mansion:) Där bjöds det på gott sällskap, skratt, harry potter och världens sötaste lilla hundvalp, -maja! Åh jag ville bara äta upp henne! Och inte nog med det, upptäckte ju att min man (jaja, G.Norén är också min man, men iaf) Robert Pattinson var med i filmen! Alltså, jag dör litegrann varje gång jag ser honom.. hehe kan han inte bara bli min nu?

Imorgon lär bli en omtumlande dag, ska först  ha begravning för min farmor som gick bort för ett par veckor sedan, och så ska jag försöka ta itu med packandet igen.. För klockan sju beger vi oss till Halmstad! Längtar jättemycket verkligen, det ska bli riktigt kul!
Sa jag förresten att Robert Pattinson ska bli min man? Tänkte väl det.. hehe, Nej nu ska jag sova så jag blir pigg imorgon!


Sov sött och sånt:)

packar..

Heeyy!

Idag började jag dagen med att bättra på brännan lite ute på min altan, sedan skulle det börjas, dagens stoora projekt; packa inför Halmstad. Hm, kan ju tillägga att jag inte ligger etta på listan över bäst-på-att-packa-resväskor om man säger så,.. har hållt på från och till nu hela dagen och resultatet? ja det ligger ca fem plagg i min resväska, halva min garderob ligger på sängen och jag ligger här istället.. hehe, och sen lyckas jag alltid packa för mycket, och sen när man väl är på sin destination märker man att inget av det man väl har lyckats begränsa sig till att packa ner passar ihop..
Ja ja, wish me luck!

Igår var jag i Jönköping och busade lite med Angelina, åt lite mat och begav mig sedan till optikern där vi mötte upp pappa. Efter många om och men blev det ett par Ray ban wayfarers som fick följa med mig hem, eller ja hem och hem, de är inte klara förrän på tisdag! Så jag får stå ut med huvudvärken i en vecka till, sen blir jag botad!
Nu ska jag ut till Jessika på lite myskväll med henne, Amanda och Karin, ska bli jättekul!


dessa cuties är mina inom en vecka :)

idag var dagen..

Ja, idag har sannerligen varit en händelserik dag. Allt började med att jag brände mig -hör och häpna- återigen på min plattång, men jag som trodde att jag upplevt alla de sjukaste saker man kan göra under en livstid hade visst fel, idag var det nämligen inte så att jag brände mig på ett finger eller på örat som kanske är lite mer vanligt, utan nej, jag brände mig på hakan(??????!!) liksom vem gör sånt? haha jag, såklart..
Iaf åkte jag vidare till simone, och det var jättemysigt som vanligt, åkte hem, åt och sen kom mandy och hämtade mig. Sen åkte vi och hämtade upp karin och så hyrde vi film och köpte mys. Så det blev en jättefin dag. Och nu sitter jag här, på tok för sent för min del som vanligt, men men..

Vill mest bara passa på och gratta min syster tillika bästa vän som idag har jobbat sin första riktiga dag på FRIDA-tidningen, och hon fick börja med att intervjua Marie Serneholt, inte så himla dåligt va? Väntar med spänning på nästa uppdate från henne och allt roligt hon får vara med om! FRIDA är ju en tidning som iaf jag växt upp med under mina tidigare tonår och tycker det är superkul att hon jobbar där nu! Får väl börja läsa den nu igen, bara för hennes skull :)

Så iaf, grattis älskade sis!


En gammal bild på mig och sis i Berlin förrförra sommaren :)

xoxo

bugs..

Har haft världens mysigaste hemmakväll med familjen, ätit massor av god mat, druckit champagne och tittat på film :) Kan ju säga att det behövdes efter gårdagen, klockan slog halv tre när jag klev innanför dörren, och då var jag jääätttetrött, hade nog kommit till den punkt då alkoholen slår över och gör en trött istället för pigg.. hehe men iaf så hade jag en sjukt rolig kväll som jag hoppas det blir repris på snart!
Usch, precis när jag kröp ner i sängen nyss hörde jag nåt som fladdrade, blev skitskraj och tittade upp mot fönstret, och där satt en gräshoppa(?!?) :O sjuuukt! och eftersom jag är en sån pussy som verkligen hatar bugs så vågade jag inte jaga ut den själv heller så jag fick kalla på förstärkning i form av mamma, haha. Nu är den iaf borta och nu är jag redo för att stämpla ut för dagen, eller ja snart iaf :)


förresten, råkade snubbla över ett paket hårfärg och nu är jag visst mörk igen, kul! :)

20.03

Hej!
Precis hemkommen från salt & peppar, har haft mysmiddag med alex. Pizza&pastabuffé+gossip måste vara något av det bästa som finns! Så nu sitter jag här, helt slut i kroppen fastän jag knappt gjort nåt idag.. Måste nog vara för att jag inte är helt frisk än tror jag. Har iaf gjort klart allt skolarbete nu, har bara en grej till jag ska skicka in, fast den är redan färdigskriven, så jag ska bara maila över den så är det klappat och klart det med :) Efter det kan jag äntligen pusta ut!

Har upptäckt att jag har blivit sådär uppbokad nu igen som jag var i vintras, det är lite halvtrist.. Så nu har jag knappt en helg utan aktiviteter på jag vet inte hur länge, fast å andra sidan är det ju kul också! Och det bästa av allt, det är bara en månad kvar, sen är jag i paradiset och hoppar mig svettig och blodig till ingen mindre än världens bästa Britney! Jippiyeyey!! Nu förstår jag om ni blir avundsjuka, hade jag också blivit ;)



innan middagen

Regn+snor-ingen rolig kombination

Hej!
Vaknade idag och insåg att jag inte hade en enda lektion att gå på, skönt va? Men var ändå tvungen att springa förbi skolan för att hämta lite papper och lämna tillbaks de böcker jag inte ska ha nästa termin. Det kändes ödsligt och konstigt i skolan, nästan lite vemodigt.. Tror det har att göra med att alla treor är borta! Men men, snart är det min tur att bli trea och då kommer det inte va det minsta ödsligt mer :)

Idag ska jag fräscha till mig (raka ben, måla naglar, osv) inför imorgon. Tror jag är den enda som fortfarande går hårt in för skolavslutningen varje år med fina nya kläder och sånt, men det är ju så roligt! So what om jag inte tar studenten förrän nästa år, jag kan väl få va fin ändå?:) Ska lägga upp lite bilder från dagen sen, kan visa min superfina skolavslutningsklänning med!
Nu ska jag äta lite med min bror, adíos!

23.12

Hey, nu är det snart dags att stämpla ut för dagen (kompenserar min -av misstag- bortraderade blogg med att uppdatera den här hela tiden) och här sitter jag och hostar som bara den :( Iaf, kvällen har bestått av ohälsosamma intag av gossipgirl, te och mörk choklad, men det är jag värd för att jag är sjuk!

Lägger upp en bild på min klädsel dagen till ära, och så en bild på min man förstås :>




Yum, ge mig honom tack (a)

Vet inte ens varför men..

eeeh jag gör en sån här..

Vem var den sista du träffade? Mandy tittade in här för en liten stund sen;)
 Hur lång är du? ynka 165!
 Vilken var den senaste film du sett? twilight, såklart!
 Vem ringde du senast? körskolan
 Hur löd ditt senaste sms och till vem? "hej markus, jag är sjuk idag så jag undrar om jag kan få din mail så jag kan skicka över min uppsats?" till min lärare :p
 Föredrar du att ringa eller skicka sms? oftast är jag inte på telefonhumör alls,  jag smsar hellre
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta!
 När såg du senast din mamma? Nyss när hon kom och la in en nystruken tröja på min säng
 Vilken ögonfärg har du? jätteblå
 När vaknade du idag? halv elva
 Har du någon gång hittat en katt? ja några gånger
 Vilken är din favoritplats? Frankríke
 Vilken plats föredrar du minst? olika miljöer där jag inte känner mig bekväm helt enkelt
 Var tror du att du befinner dig om tio år? vi får väl se!
 Vad skrämde dig som barn? eld, kor, marsvin och min granne(ungefär samma saker som nu, minus grannen)
 Vem fick dig att skratta senast? Maria
 Är du för ung för att äga vinylskivor? antagligen, för jag har inga..
 Har du stationär eller bärbar dator? både och
 Sover du med eller utan kläder på dig? sover i trosor
 Hur många kuddar har du i sängen? fyra fast en är på rymmen just nu
 Hur många landskap har du bott i? 1
 Har du någon gång spytt på fyllan? en gång
 Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
 Är du social? Jag är nästan för social..
 Vilken är din favoritglass? Ben&jerry
 Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa en hel massa!
 Tycker du om kinamat? älskar det:)
 Tycker du om kaffe? ja men då ska det vara cappuchino eller macchiato
 Vad dricker du till frukost? proviva och te
 Sover du på någon särskild sida? nej jag vänder mig en himla massa
 Kan du spela poker? Jag är bäst på poker, iaf om man spelar efter mina regler ;)
 Tycker du om att mysa? det bästa jag vet :)
 Känner du någon med samma födelsedag som din? Mollypop
 Vill du ha barn? Ja!
 Kan du några andra språk än svenska? danska, engelska och lite franska, touché!
 Har du någonsin åkt ambulans? yes, när jag blev påkörd
 Föredrar du havet eller en pool? beror på, havet tror jag
 Vad spenderar du helst pengar på? Skor, kläder, smycken 
 Äger du dyra smycken? Ja det gör jag
. Har du någon gång testat narkotika? inget för mig!
 Vad var det senaste du stoppade i munnen? te

090509

Hey folks!

Tänkte totalrenovera min blogg för jag tyckte den var så ful, och det resulterade i att jag skapade en helt ny:)
Okej sen är jag inte världens mest tekniska människa så den blev inte mycket finare nu heller men jag hade tänkt att jag skulle försöka bli mer aktiv nu.

Såå, dagen har varit okej, ganska trist för jag är snorig som ett barn och vädret är inte heller mycket att hänga i julgranen, men jag hade bara en lektion idag så det börjar märkas att det snart är dags att lägga skolböckerna på hyllan ett par månader!
Anyways, nu ska jag dricka te och mysa med min syster!
ciao

Grand opening

 det blev en ny...

RSS 2.0